Monday, January 23, 2012

Rainy Days

It's finally kicked into rainy season!  I get to pull out my fave Hunter boots- they are pink, yes they are!  A wonderful shade of pink (which they don't seem to carry anymore).  Like a plum pink.  Anyway, I love trotting around town in my boots.  The kids seem to get a kick out of jumping in puddles and so do I!  Amazing how something so simple can bring us so much joy!  

Cheers to a wonderfully {rainy} creative, idea-filled week!
jacket: J.Crew  boots: Pluie Pluie  
Thanks to a good friend, I got these boots a couple years ago when I was prego with my son.  We actually used them as vases at his baby shower!  Now... they fit my daughter and she loves them!
jacket: Western Chief  boots: Hurley skulls
 I feel like every 3 months I need to buy new shoes for these growing kids.  I think my son would dig the skulls.  Tough guy boots!  Ay Matey!


jacket: Zara  boots: Hunter wellies
 I really need a new 'work' jacket to get me through rain season.  My previous casual 'mom' coats just aren't cutting it.  Can't show up to a meeting like a slob.  I really like the light colored coat.  Man, I need to step up my wardrobe! ; )
jacket: J.Crew  boots: Sorel
Oh, these would look so hot on my hubby.  Gear for a man's man.  Yum.
What am I missing?  A super chic umbrella?  Got any fave picks for your rainy days?

2 comments:

 1. Một căn hộ chung cư nằm ở giữa trung tâm thành phố với nội thất được thiết kế hiện đại, sang trọng mà vẫn toát lên vẻ ấm cúng gia đình là niềm mơ ước của mỗi chúng ta.

  thiết kế nhà hàng
  thiết kế căn hộ
  thiết kế phòng tắm
  thiết kế phòng trẻ em
  thiết kế lounge
  thiết kế nội thất phòng ngủ
  thiet ke nha
  thiet ke phong ngu
  thiết kế nhà ống, cung cap phu tung o to

  ReplyDelete
 2. Có bao nhiêu cách mặt nạ bổ sung collagen thế nhỉ? Cho mình hỏi collagen có trong thực phẩm nào nhiều nhất và nó có tốt cho cơ thể không. Mình đang thắc mắc liệu mặt nạ có chứa collagen giúp đẹp da vậy nhỉ, collagen chứa nhiều trong trái cây nào là những loại nào có dễ tìm ngoài chợ không vậy. Collagen là gì? và uống collagen có hiện tượng gì là điều mà nhiều chị em thắc mắc. Các bà bầu có nên uống collagen khi đang cho con bú có nguy hiểm không và có loại collagen cho bà bầu không. Tùy vào từng loại collagen mà chúng ta uống collagen vào lúc nào thì tốt nhất để tốt nhất cho cơ thể, khi uống collagen bị tăng cân và hiệu quả như thế nào đối với những người béo phì kem đặc trị thâm quầng mắt bọng mắt vanilyx của chúng tôi sẽ giúp mắt các bạn hết thâm quầng và có bọng mắt thật xinh, đây là bí quyết dưỡng tóc với dầu oliu và trứng gà sẽ giúp chị em có một mái tóc suôn mượt và chắc khỏe.

  ReplyDelete